Tässä vielä hieman joulufiilistelyjä..

Kuvassa meidän 11-v. heppafanaatikon itsensä suunnittelema & toteuttama hevostalli!
Ainoa asia missä autoin, oli tallin kokoaminen eli rakennuksen sivujen "liimaaminen". En antanut Jatan itse touhuta tulikuuman sokerin kanssa, vaan hoidin sen osan pystytysurakasta (arkkitehti-neidin tarkkojen ohjeiden mukaan..).

Taikina on kaupan valmista pakastetaikinaa. Valkoinen "lumi"pursotus on marenkia. Päällä ranskanpastilleja (kiinnitetty tomusokerikuorrutuksella) ja lopuksi vielä siivilöity tomusokeria koko komeuden päälle.

MARENKIPURSOTUS
1 valkuainen
3/4 dl tomusokeria
(tai 1/2 dl kidesokeria)

1. Valkuainen vaahdotetaan kevyesti, ehdottoman
puhtaassa kulhossa ja aletaan lisätä sokeria
joukkoon, vähän kerrallaan.
2. Sokerin lisäämisen jälkeen marenkia vatkataan
n.10 min täydellä teholla.
3. Marenki on valmista kun kulhon voi kääntää 
 ylösalaisin ja marenki pysyy kulhon pohjassa.