1496540.jpg

Sillä aikaa kun isommat lapset tekivät Dumlemuffareita, pienimmällä oli erinomaiset mahdollisuudet keksiä jos vaikka mitä kepposia.. karkkien kähveltäminen isoveikalta oli vain jäävuoren huippu!

Menin ripustamaan pyykkejä kuivumaan, ja kun hetken päästä tulin takaisin niin ehdin kauhuissani todistamaan miten isohko mandariini litsaantuu menopelin alle.. Siis mitään en kerennyt tekemään, sen että pesuhuoneen oven suljin takanani niin samantien näin Joosuan polkevan muovisella kolmipyöräisellään vimmattua vauhtia kohti lattialle asetettua mandariinia.. Jälki ei ollut mitenkään kovin kaunista, onneksi hedelmä ei sentään ollut maton päällä! (En tiedä mistä se keksiikin näitä ideoita!)

***

1496489.jpg

Olin alkamassa koristelemaan Joosuan Salama McQueen -kakkua, ja nostin kakun kaapista keittiön pöydälle. Kermakulho oli noin 2 metrin päässä ja käännyin ottaakseni kulhon. Aikaa siihen meni alle viisi sekuntia. Kääntyessäni takaisin kakussa oli iso lohmaisu ja pöytä murusissa.. Ja Joosua näytti mupeltavan poskissaan melkoisen isoa osaa kakusta puuttuvista paloista! Ennenkuin ehdin mitään kysyäkään, Joosualta tuli jo vastauskin valmiiksi: "Joosua maistoi.." 

1496490.jpg

..ja näin mietteliääksi / tylsistyneeksi / suuttuneeksi voi ilme mennä murjottavalla kaksivuotiaalla kun ei kakkua saakaan kahmia kourakaupalla..