1170714.jpg

Ystäväperheessämme juhlittiin neljävuotiaan Nikon nimipäivää! Niko on innokas Autot -elokuvan fanittaja, ja maidonkin suostuu juomaan vain aiheeseen liittyvistä laseista.. Niinpä kakun koristelu oli harvinaisen helppo tehtävä!

Kakku on tehty neljästä kääretorttulevystä, väleissä mandariininlohko+FloraVispi -seosta sekä aprikoosihilloa. Päällinen FloraVispiä. Kuvan alla on voi-sokericreme-kuorrutus jotta kuva säilyisi pidempään. Kuva on maissilastulle valmiiksi painettu, tilasin sen Confetista. 

Pienoinen tenkkapoo tuli kyllä eteen kun kuvaa kakun päälle asettelin. Sain kuvan siististi ja tasaisesti kakkuun, niin muutama sekunti ja kuva rupesi hurjasti kupruilemaan! Ajattelin jo koko kuvan lentävän taivaan tuuliin, sillä siltä tapahtuma alkoi näyttämään. Painelin kuvaa varovasti takaisin kakkuun, mutta joistakin kohdin se vain sitkeästi ponnahteli ylös.. Pursottelin kermat, mutta edes ne eivät pitäneet vauhdikasta Salama McQueenia aloillaan! Ei auttanut kuin kiikuttaa nimpparisankarille hyvin eläväinen Salama..

Toivottavasti McQueen osasi kahvipöydässä käyttäytyä hieman korrektimmin  ;-)

VAUHDIKASTA NIMIPÄIVÄÄ NIKO!

1170673.jpg