Ennenmuinoin ostokset hoituivat oravannahkoilla, nykyään maksuvälineenä on täytekakku ;-D
Ostin siis jotakin, mikä hinnoiteltiin pärstäkertoimen mukaan ja mulle maksuksi tuli täytekakku..
PÄÄSIÄISKAKKU
Pohja
3 täytekakkupohjaa
Täyte 1.väli
250 g Minttu-krokanttisuklaata (Marabou)
1 prk FloraVispiä
1 prk Mascarpone-juustoa
2 liivatelehteä, tilkka vettä + tilkka maitoa
Täyte 2.väli
200 g valkosuklaata
1 prk FloraVispiä
1 prk Mascarpone-juustoa
2 liivatelehteä, tilkka vettä + tilkka maitoa
Päälle
FloraVispiä
* Paista pohjia varten 3 kääretorttulevyä.
*Leikkaa levyt irtopohjavuoan kokoisiksi ja laita 1.levy pohjalle.
*Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
*Sulata suklaat eri astioissa esim.mikrossa.
*Kuumenna maitotilkat, puristele vesi liivatteista ja liuota liivatteet kuumaan maitoon.
*Vatkaa 2 prk FloraVispiä vaahdoksi ja sekoita 2 prk mascarponea joukkoon.
*Jaa vaahto puoliksi (eri astioihin).
*Kaada ohuena nauhana toisen vaahdon joukkoon minttu-krokanttisuklaa samalla sekoittaen. Lisää joukkoon liivatteet.
*Kaada vuoan pohjalle ja nosta kylmään hyytymään.
*Valmista 2.täyte eli lisää FloraVispi-mascarponen joukkoon sulatettu valkosuklaa ja sen jälkeen liivatteet.
*Laita 2.kakkulevy ensimmäisen täytekerroksen päälle ja kaada valkosuklaatäyte vuokaan.
*Laita 3.kakkulevy ja anna kakun hyytyä kylmässä yön yli.
*Koristele :-)
*Sokeria ei kakkuun tarvi lisäillä, suklaat makeuttavat ihan riittävästi.
*Kakun päällä on FloraVispiä vaahdotettuna & elintarvikeväreillä värjättynä, sekä pääsiäiskarkeilla koristeltuina.
*Tämä oli mun eka "korinpohjapursotuskokeilu". Tarvii lisää harjoitusta :-]