Ennenmuinoin ostokset hoituivat oravannahkoilla, nykyään maksuvälineenä on täytekakku ;-D

Ostin siis jotakin, mikä hinnoiteltiin pärstäkertoimen mukaan ja mulle maksuksi tuli täytekakku..

PÄÄSIÄISKAKKU

Pohja

3 täytekakkupohjaa

Täyte 1.väli

250 g Minttu-krokanttisuklaata (Marabou)

1 prk FloraVispiä

1 prk Mascarpone-juustoa

2 liivatelehteä, tilkka vettä + tilkka maitoa

Täyte 2.väli

200 g valkosuklaata

1 prk FloraVispiä

1 prk Mascarpone-juustoa

2 liivatelehteä, tilkka vettä + tilkka maitoa

Päälle

FloraVispiä

 

* Paista pohjia varten 3 kääretorttulevyä.

*Leikkaa levyt irtopohjavuoan kokoisiksi ja laita 1.levy pohjalle.

*Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. 

*Sulata suklaat eri astioissa esim.mikrossa.

*Kuumenna maitotilkat, puristele vesi liivatteista ja liuota liivatteet kuumaan maitoon.

*Vatkaa 2 prk FloraVispiä vaahdoksi ja sekoita 2 prk mascarponea joukkoon.

*Jaa vaahto puoliksi (eri astioihin).

*Kaada ohuena nauhana toisen vaahdon joukkoon minttu-krokanttisuklaa samalla sekoittaen. Lisää joukkoon liivatteet.

*Kaada vuoan pohjalle ja nosta kylmään hyytymään.

*Valmista 2.täyte eli lisää FloraVispi-mascarponen joukkoon sulatettu valkosuklaa ja sen jälkeen liivatteet.

*Laita 2.kakkulevy ensimmäisen täytekerroksen päälle ja kaada valkosuklaatäyte vuokaan.

*Laita 3.kakkulevy ja anna kakun hyytyä kylmässä yön yli.

*Koristele :-)

*Sokeria ei kakkuun tarvi lisäillä, suklaat makeuttavat ihan riittävästi.

*Kakun päällä on FloraVispiä vaahdotettuna & elintarvikeväreillä värjättynä, sekä pääsiäiskarkeilla koristeltuina.

*Tämä oli mun eka "korinpohjapursotuskokeilu". Tarvii lisää harjoitusta :-]