983935.jpg

Saimme tänään vieraiksemme muusikko-ystäviämme, eli kakkukin oli oltava aiheen mukainen..Yksi ryhmän jäsenistä on vast ikään hankkinut uuden kitaravahvistimen, niinpä kokeilin tehdä vastaavaa kakkua..

Kakkupohjana on kaksi neljän munan kääretorttupohjaa. Väleissä ohuelti mansikkamarmeladia, sen päällä mansikoita & vadelmamoussea. Kakun päällä on sekä tummaksi värjättyä, että kultajauheella siveltyä vaaleaa marsipaania. "Kaiuttimen" salmiakkikuviot ovat Halvan salmiakkeja.

Ja pikkuisen meinasi kapuloita kakkurattaisiin tulla.. Olin unohtanut tilata mustaa väriä, ja eihän apteekistakaan vihreää tummempaa löytynyt. Kaapissani kaikista tummin oli "taivaansininen" geeliväri.. Puoli purkkia taivaansinistä upposi yhteen Sallisen vaaleaan marsipaanipötköön, ennenkuin se oli riittävän tummaa (-joten nyt sitten taisi tulla yötaivas!).

Täytettä varten sulatin mansikoita pakkasesta, niin eikö yksi rasiallinen ehtinyt kiehumaan mikrossa ja niin oli puoli litraa mansikoita iloisesti ympäri mikrouunin seinämiä.. JESS!!

Tarkoitukseni oli tehdä vahvistin pystyasentoon, mutta tästäpä tulikin yllättäen keikauskakku! Eiväthän painavat salmiakit pysy liukkaassa marsipaanissa kiinni, joten lopulta oli tyydyttävä kumollaan olevaan Voxiin..

Mutta viimeisin -ja hauskin- yllätys oli ehdottomasti se, että vaikka marsipaani olikin lähes mustaa, niin syödessä se muuttui siniseksi ja lopulta koko jengi olimme suut sinisinä :-]

SINISIÄ SAMMAKKOILMEITÄ RAILI, KAKE & THE HOUSEBAND :-))

983820.jpg