Kahvivieraat saivat vanhenemiseni kunniaksi myös ruusuvuoassa tehtyä Juustokakkua!

~~~

Juustokakku  -ja nimenomaan uunissa paistettu-  on oikein raikasta tarjottavaa

kahvipöydässä, ja usein sitä tulee tehtyäkin. Nyt päätin kokeilla juustokakun tekemistä

 silikonisessa "kuivakakkuvuoassa", ilman leivonnaisen muropohjaa.

Kakussa on siis juustokakun täyte & lohkottuja persikanpaloja :-))

 

JUUSTOKAKKU

1 prk maitorahkaa

1 prk tuorejuustoa

1 dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

2 munaa

3 rkl perunajauhoja

1 sitruunan mehu

1 tlk säilykepersikoita

 

*Voitele silikonivuoka

* Valuta persikat, kuutioi ne

*Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.

*Kun taikina on vuoassa, ripottele persikkakuutioita vuokaan.

Persikat ovat senverran painavia, että painuvat hyvin taikinan sisälle.

*Paista 175 asteessa n.1-1,5 tuntia.

*Peitä vuoka foliolla paistamisen puolivälissä, ettei pinta pala.

*Kumoa valmis kakku tarjoilulautaselle.

~ Koristele jäähtyneenä esim.hedelmillä. ~