1830336.jpg

..ja tässä Juuson kaverisynttäreille tekemäni kakku.

Kakku koostuu neljästä pyöreästä kakkupohjasta. Kakun kahdessa välissä on mango-passionmoussea ja yhdessä aprikoosihilloa. Kakkukuvan alla vaaleaa (värjäämätöntä) voi-sokericremeä, reunat samaista cremeä mutta vihreäksi värjättynä. Reunoilla aiemmin sokerimassasta värkkäämiäni jalkapallokoristeita ja päällä tietenkin jalkkis-kynttilöitä! Kakkukuvan & kynttilät tilasin Confetista.

Mango-passionmousse on Blå Bandin valmiista jauheesta tehty, sekaan  lisäsin säilykepersikan paloja sekä pari liivatelehteä jotta täyte pysyisi jotenkuten aloillaan. Kakun kasasin pyöreään, säädettävään irtopohjavuokaan. Eka väliin laitoin moussea, tokaan hilloa ja kolmanteen taas moussea. Ja hyvin oli mousse yön aikana hyytynyt, kakku pysyi hienosti kasassa :-)

Onneksi oli kekkereiden aikana senverran poutainen sää, että 16-päinen kakrukatras pääsi ulos toteuttamaan synttäriteemaa -siis pelaamaan.. Ja harvoin kyllä näkee jalkkiskentällä pelaajilla niin hienoja juhlakolttuja kuin niillä muutamalla tyttövieraalla oli ;-))

1830419.jpg