1245354224_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Caipirinha-juomajauhetta ostaessani olen marketin hyllyltä bongannut vastaavan Margarita-juomajauheseoksen. Mielessä on moneen kertaan ollut koklata sitä, ja nyt sekin tuli testattua :-)

MARGARITA-KAKKU

Pohja:

kaurakeksejä / digestivejä

n. 100 g margariinia

Täyte:

16 liivatetta

1 prk Flora Vispiä

1 prk Flora Vanilla

2 prk sitruunarahkaa

4 prk appelsiinijugurttia (a`200g)

2 pss Margarita-juomajauheseosta

0,5 dl tuoremehua

sokeria maun mukaan

Päälle:

2 dl mango-passion tuoremehua (tai muuta mehua)

1 dl hyytelösokeria

1. Murenna keksit (itse laitan piparit kahden leivinpaperin väliin ja muutaman kerran pyöräytän niiden päällä marmorikaulinta, tulee murua hyvin nopsaan).

2. Sekoita keksinmuruihin pehmeä rasva ja painele seos irtopohjaiseen vuokaan.

3. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

4. Vatkaa Flora Vispi & Flora Vanilla vaahdoksi.

5. Lisää vaahtoon rahka, appelsiinijugurtit sekä Margarita-jauhe.

6. Kuumenna mehutilkka kiehuvaksi.

7. Purista liivatteista vesi ja laita liivatteet kuuman mehun joukkoon. Anna jäähtyä hetki.

8. Kaada liivatemehu ohuena nauhana vaahtoseoksen joukkoon, samalla varovasti sekoittaen.

9. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä kylmässä useampi tunti, mielellään yön yli.

10. Valmista kiille kun kakku on hyytynyt.

11. Kiehauta mehu kattilassa ja lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen.

12. Kiehauta uudelleen ja anna jäähtyä 2-4 min.

13. Levitä kiille kakun päälle.

***

~Kakun päällä oleva kiille oli kyllä kirkkaan keltainen, kummasti näyttää tosi haljulta kuvissa.

~Koristeet ovat sokerimassaa.

1245354242_img-d41d8cd98f00b204e9800998e