1017515.jpg

Rosvopaistiviikonloppuna vietimme myös tuplasynttäreitä! Eli juhlistimme veljentyttöni Siirin 4-vuotis synttäreitä sekä tiluksien emännän Raijan syntymäpäivää.

Raija teki täyskärin, ja minä olin lupautunut koristelemaan sen. Päällä ruusunpunaisella geelivärillä värjättyä marsipaania ja vispicremeä. Kissa on valkoiseksi värjättyä marsipaania, silmät & viikset & nenä lakritsia. Kukkaset & lehdet ovat sokerimassaa. Siiri sai neljä valkoista kynttilää, ja Raijan kunniaksi laitoimme yhden vaaleanpunaisen :-)

Koska kakku koristeltiin vasta iltapimeällä, ei meidän kameralla meinannut saada onnistuneita kuvia ollenkaan! Joko valot heijastuivat kiiltävästä marsipaanipinnasta ylivalottaen kuvan, tai sitten kuva jäi todella hämäräksi. (Olen huomannut, että kirkkaalla auringonpaisteella saa kaikista onnistuneimmat otokset..)

Jännä tuo alimmainen kuva muutoinkin, kuvasta vasta huomasin miten marsipaani "kupruilee". Ei se nimittäin aivan noin kurttuiselta livenä näyttänyt ;-)  Samoin kuva on jäänyt tosi tummaksi, pöytäliinan vaaleimmat osat oli "oikeasti" ihan valkoisia.. 

Jokatapauksessa, kakku oli erittäin hyvää, ja mikä tärkeintä, illasta jäi ihanat muistot kaikille :-) 

ILOISIA ONNENTOIVOTUKSIA SIIRI & RAIJA!!

RAIJALLE ERITYISKIITOKSET & JÄTTIHALAUKSET KOKO VIIKONLOPUSTA!

 

1017557.jpg