Jatan nimpparitarjonta jatkuu :-)

Neiti teki itse Marianne-rouheella höystettyjä Suukkoja, tällaisella reseptillä:

 

SANKARITTAREN SUUKOT  (15 kpl)

3 munan valkuaista

2 dl sokeria

1 dl Marianne-murskaa

15 Marie-keksiä

150-200 g suklaata

1 tl öljyä

 

-lado keksit leivinpaperin päälle pellille

-lisää valkuaisten joukkoon puolet sokerista

ja vatkaa kovaksi vaahdoksi

-lisää sokeria koko ajan vatkaten kunnes vaahto on niin kovaa

että pysyy kulhossa vaikka sen kääntäisi ylösalaisin

-lisää Mariannemurska varovasti vaahtoon (nostelemalla vaahtoa)

-pursota vaahtoa jokaisen keksin päälle

-paista 150 asteessa n.6-8 min jotta vaahto kiinteytyy

-paloittele suklaa lautaselle ja sulata öljytilkan kanssa mikrossa, sekoita välillä

-anna suklaan jäähtyä

-lisää suklaan joukkoon elintarvikeväriä, valuta suklaa ohuina nauhoina pusujen päälle

-säilytä pusut jääkaapissa