Jatan nimpparitarjonta jatkuu :-)
Neiti teki itse Marianne-rouheella höystettyjä Suukkoja, tällaisella reseptillä:
SANKARITTAREN SUUKOT (15 kpl)
3 munan valkuaista
2 dl sokeria
1 dl Marianne-murskaa
15 Marie-keksiä
150-200 g suklaata
1 tl öljyä
-lado keksit leivinpaperin päälle pellille
-lisää valkuaisten joukkoon puolet sokerista
ja vatkaa kovaksi vaahdoksi
-lisää sokeria koko ajan vatkaten kunnes vaahto on niin kovaa
että pysyy kulhossa vaikka sen kääntäisi ylösalaisin
-lisää Mariannemurska varovasti vaahtoon (nostelemalla vaahtoa)
-pursota vaahtoa jokaisen keksin päälle
-paista 150 asteessa n.6-8 min jotta vaahto kiinteytyy
-paloittele suklaa lautaselle ja sulata öljytilkan kanssa mikrossa, sekoita välillä
-anna suklaan jäähtyä
-lisää suklaan joukkoon elintarvikeväriä, valuta suklaa ohuina nauhoina pusujen päälle
-säilytä pusut jääkaapissa