Kahvivieraat saivat vanhenemiseni kunniaksi myös ruusuvuoassa tehtyä Juustokakkua!
~~~
Juustokakku -ja nimenomaan uunissa paistettu- on oikein raikasta tarjottavaa
kahvipöydässä, ja usein sitä tulee tehtyäkin. Nyt päätin kokeilla juustokakun tekemistä
silikonisessa "kuivakakkuvuoassa", ilman leivonnaisen muropohjaa.
Kakussa on siis juustokakun täyte & lohkottuja persikanpaloja :-))
JUUSTOKAKKU
1 prk maitorahkaa
1 prk tuorejuustoa
1 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 rkl perunajauhoja
1 sitruunan mehu
1 tlk säilykepersikoita
*Voitele silikonivuoka
* Valuta persikat, kuutioi ne
*Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
*Kun taikina on vuoassa, ripottele persikkakuutioita vuokaan.
Persikat ovat senverran painavia, että painuvat hyvin taikinan sisälle.
*Paista 175 asteessa n.1-1,5 tuntia.
*Peitä vuoka foliolla paistamisen puolivälissä, ettei pinta pala.
*Kumoa valmis kakku tarjoilulautaselle.
~ Koristele jäähtyneenä esim.hedelmillä. ~