Joosuan synttäreille tehtiin myös hapankorppurullia. Ovat helppoja & yksinkertaisia tehdä, ja maku on todella hyvä! (Maku on vähän petollisenkin hyvä, näitä kun yhden syöt niin on pakko syödä toinen.. ja toinen.. ja toinen.. )
HAPISRULLIIN TARVITSET
hapankorppuja
lihaliemikuution + vettä
tuorejuustoja
ruohosipulia
1. Kiehauta vesi ja liota siihen lihaliemikuutio.
2. Kasta hapankorput yksi kerrallaan lihaliemessä, ja nostele talouspaperin päälle vetäytymään.
3. Levitä joka korpulle tuorejuustoa & ruohosipulisilppua.
4. Kääräise rullalle!
***
*Ovat niin helppoja tehdä, että lapsikin sen osaa! (Testattu on, meillä nimittäin Jatta 11v & Juuso 8v nämä rullat väsäilivät. Toinen upotteli korppuja lihaliemeen ja toinen siveli juustoa päälle..)
*Näissä hapiksissa oli välissä Valion Kylmäsavulohi- ja Pippurituorejuustoa, sekä BonJourin Aurinkokuivattu tomaatti- ja Chilijuustoa.
***
Tässä vielä kuva tarjottavista:
Vasemmalta lihapasteijoita (valmiita raakapakasteita), hapisrullia (ovat näköjään hieman piilossa), Puuha-Pete täyskäri, ja Rolle-kakku. Etualalla suklaisia riisimuroja & oikealla pipareita. Kaikki piparit ovat kaupasta ostettuja, alimmat lasten tomusokerilla & nonparelleilla koristelemia.